ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ;
Sign up

Ανταλλαγες Συντροφων

Η ανταλλαγη συντροφων γνωστή και ως swinging, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος σεξ που έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση και στην Ελλάδα. Η ανταλλαγή συντρόφων δεν είναι κάτι καινούριο. Πάντα οι άνθρωποι είχαν φαντασιώσεις και επιθυμίες να κάνουν σεξ με άλλα πρόσωπα πέρα από τους συντρόφους τους. Η αναζήτηση αυτή περιοριζόταν στο κλειστό περιβάλλον ή μέσα από διάφορες αγγελίες σε εφημερίδες. Σήμερα πολύ εύκολα πλέον ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα μπορούν να κάνουν γνωριμίες για ανταλλαγή συντρόφων μέσα από το διαδίκτυο.

ανταλλαγη συντροφων

Το Eroclub προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο γνωριμιών για όλα εκείνα τα ζευγάρια που αναζητούν νέους τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας τους όπως είναι οι ανταλλαγες συντροφων. Συγκεκριμένα, τα μέλη μέσα από το προφίλ τους και τις πληροφορίες που δημοσιεύουν μπορούν εύκολα και γρήγορα να έρθουν σε επαφή και να επικοινωνήσουν με άλλα ζευγάρια ή άτομα που ενδιαφέρονται για swinging.

Η ανταλλαγή ζευγαριών δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού. Είναι ένας τρόπος να σπάσει η μονογαμία και να κάνει το ζευγάρι πράξη τις φαντασιώσεις του με άλλα ζευγάρια που έχουν κοινές σεξουαλικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα. Η ανταλλαγή συντρόφων δεν είναι απιστία αλλά μία ειλικρινής συμφωνία μεταξύ ενηλίκων που θέλουν να τολμήσουν και να αποκτήσουν κορυφαίες σεξουαλικές εμπειρίες με νέους συντρόφους.

ανταλλαγες συντροφων

Το Eroclub μέσα από το φιλικό περιβάλλον της ιστοσελίδας του φιλοξενεί όλους εκείνους που έχουν δοκιμάσει ή θέλουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι της ανταλλαγής ζευγαριών. Ένα παιχνίδι για τολμηρούς εραστές και ζευγάρια που αναζητούν τρόπους να εκφράσουν το πάθος τους και τη δίψα τους για πλούσιο σεξ. Για παντρεμένα ζευγάρια που όχι μόνο έχουν απορρίψει την έννοια της ζήλιας αλλά απολαμβάνουν την ερωτική επαφή τους με άλλο σύντροφο παρουσία του δικού τους συντρόφου και το αντίστροφο. Αυτός ο τρόπος σεξουαλικής έκφρασης μετατρέπεται αυτόματα σε ένα μεγάλο πάρτι πρωτόγνωρων ερωτικών συναισθημάτων και σεξουαλικών διεγέρσεων, ολοκληρώνοντας και τονώνοντας ακόμη περισσότερο την κοινή σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

ανταλλαγή ζευγαριών

Η ανταλλαγή ζευγαριών είναι πλέον πραγματικότητα και γίνεται συνεχώς όλο και πιο δημοφιλής και στη χώρα μας. Όποιο ζευγάρι φαντασιώνεται και θέλει να γνωρισθεί με άλλα ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα δεν έχει παρά να το αναφέρει στο προφίλ του και να έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη που επιθυμούν να ζήσουν αυτή την έντονη εμπειρία. Μέσα από το Eroclub, ανταλλάσοντας chat, μηνύματα, φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες, όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκφράζουν ελεύθερα χωρίς ντροπή την επιθυμία τους να γνωριστούν με άλλα ζευγάρια με παρόμοιες ερωτικές και σεξουαλικές προτιμήσεις και να κλείσουν ερωτικα ραντεβου για σεξ. Η ανταλλαγή συντρόφων έρχεται να ζωντανέψει τα ζευγάρια από τις συνηθισμένες μονογαμικές ερωτικές επαφές και να τους οδηγήσει σε νέους δρόμους πρωτόγνωρων ερωτικών απολαύσεων. Η σεξουαλική επαφή με άλλα ζευγάρια παρουσία των συντρόφων τους μία κορυφαία ερωτική εμπειρία που ωριμάζει σεξουαλικά κάθε προχωρημένο ζευγάρι που δεν ικανοποιείται με τα συνηθισμένα.

ζευγάρια για σεξ

Οι συμμετέχοντες σε ανταλλαγές συντρόφων γνωρίζουν καλά τι θέλουν και τι ψάχνουν στο σεξ και διεκδικούν μέσα από αυτό το ομαδικό ερωτικό παιχνίδι την κορύφωση της ερωτικής ηδονής. Δεν συμβιβάζονται και δεν περιορίζονται με συμβατικούς τρόπους. Το Eroclub μέσα από την ιστοσελίδα του, προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο όλες εκείνες τις προδιαγραφές για επιτυχημένες ερωτικες γνωριμίες για τα μέλη του που αναζητούν την ερωτική επαφή. Εδώ γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια μοιράζονται ειλικρινά, ελεύθερα χωρίς ταμπού, τις κοινές τους σεξουαλικές προτιμήσεις για την ανταλλαγη ζευγαριων και τους δίνεται η δυνατότητα να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες με τους ιδανικούς συντρόφους.

Διαβάστε περισσότερα: Ερωτικες Γνωριμιες | Ερωτικα ραντεβου για σεξ | Greek Online Dating | Greek Online Chat

...